WARDROBE STAPLE PIECES

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
This post contains adlinks
 
 
 
Vi har nog alla våra favoriter i garderoben, som används gång på gång trots att vi har mängder av andra alternativ tillgängliga. Dessa plagg kan det vara värt att ta en extra titt på, då de kan utgöra grunden för din garderob och förenkla din vardag utan att du ens behöver tänka på det. Det är väldigt bekvämt att veta vad man gillar respektive ogillar när det kommer till kläder. Helt enkelt för att allt blir så mycket enklare! Både att shoppa och att låta bli att shoppa.
 
Jag trivs exempelvis inte alls i urringade plagg, och äger därför inte heller ett enda plagg i den stilen. Jag skulle aldrig köpa ett urringat plagg heller, oavsett hur fin modellen eller materialet är i övrigt. Detta på grund av att jag känner mig själv och vet att det plagget aldrig skulle bli använt. Av erfarenhet har jag lärt mig att en hög halsringning, gärna rundad, är vad jag trivs absolut bäst i. Därför är det också denna modell som finns i min garderob. Ett exempel på ett plagg som jag har i flera olika varianter och som jag alltid känner mig fin i är polotröjan. Gärna i neutrala färger som svart, grått eller marinblått. Jag har några olika varianter i bomull, viskos och ull. Världens bästa basplagg under höst och vinter! På bilden ser ni två av mina favoriter; en tunn marinblå polotröja i viskos från Filippa K, och en grovstickad ärmlös polotröja från GANT
 
Har du något plagg som du alltid känner dig bekväm i, och som används om och om igen?
 
 
 Fyra exempel på fina polotröjor:
1. Filippa K   |   2. Ralph Lauren    |   3. By Malene Birger   |   4. Filippa K
 
 
 
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
This post contains adlinks
 
Basplagg - By Malene Birger - Filippa K - GANT - Polotröja - Ralph Lauren - Turtleneck
1
Maggiesskafferi

Så snygga:) Tycker om dessa, de kan man ha ofta och länge utan att de känns omoderna eller utslitna. Jag har jeansskjortor som jag använder jätteofta. Och jag älskar koftor!

Svar: Så är det verkligen! Jeansskjortan är också ett mångsidigt plagg. :)
MINIMALISTA