WEEKLY SNAPSHOTS

 
 
Jag började måndagsmorgonen med att ta första flyget till Stockholm efter en helg hemma hos mina föräldrar i Luleå. Vaknade 05.00 och såg den här fina, dimmiga utsikten från bilen. Landade mitt i måndags-rusningen och åkte direkt till jobbet! I tisdags fyllde jag år och unnade mig själv att få fina naglar. Gellack är som jag har skrivit tidigare en riktig favorit hos mig. Väl värt 45 minuter och 450 kr för att ha fina naglar i 4 veckor! I födelsedagspresent fick jag en mysig middag på restaurang och bland annat detta fina halsband från Jane Koenig. Härligt att fylla år!
 
 
Efter inte mindre än 9 år (!) med mina gamla glasögon tog jag äntligen tag i att fixa ett par nya. Jag valde en ganska kraftig och stor båge från GANT som känns klassisk och bekväm. Supernöjd! På jobbet hade vi lite att fira och åt därför en mysig frukost tillsammans hela teamet. Helt klart guldkant på vardagen och någonting som man bör göra oftare!
 
I helgen kände jag för att ordna lite höstfint i hallen och det var precis vad jag gjorde. Plockade fram höstkängor, putsade skor och plockade fram handskar, mössor och vantar från klädkammaren. Jag som älskar hösten ser verkligen fram emot att få använda fina skinnhandskar, mockaboots och mysiga ull-halsdukar. 
 
Hoppas att ni har haft en fin vecka!
GANT - Gellack - Glasses - Glasögon - Jane Koenig - Shellac - Snapshots - Travel - Weekly Snapshots

STELLA MCCARTNEY FALABELLA

En designer som jag verkligen gillar av flera olika anledningar är Stella McCartney. Dels tycker jag om hennes design som är feminin och välskräddad med roliga små detaljer, men framför allt vill jag ge en stor eloge för att hon tar avstånd från päls- och läderindustrin och enbart använder konstgjort läder i sina produkter. Det tycker jag är riktigt coolt! Dessutom är alla plagg och accessoarer grymt välgjorda (tillverkningen sker i Italien) och ser lyxiga ut. En av mina favoriter är Falabella-serien som har varit väldigt populär ett bra tag nu. Jag har haft ögonen på den stora tote bagen i svart eller grått i flera år, men har aldrig slagit till. Trots att den är så fin faller den på praktikaliteten eftersom den tyvärr saknar dragkedja och är helt öppen. Men Stella har utvecklat serien med bland annat de två övre väskorna som är i lite mindre modeller och av ett annat stuk. Den vinröda i sammet är ju helt fantastisk! Jag ska definitivt springa förbi butiken här i Stockholm och känna lite på den! 
 
Falabella - Faux leather - Stella McCartney - Vegan leather - Velvet