WEEKLY SNAPSHOTS

 
 
Jag började måndagsmorgonen med att ta första flyget till Stockholm efter en helg hemma hos mina föräldrar i Luleå. Vaknade 05.00 och såg den här fina, dimmiga utsikten från bilen. Landade mitt i måndags-rusningen och åkte direkt till jobbet! I tisdags fyllde jag år och unnade mig själv att få fina naglar. Gellack är som jag har skrivit tidigare en riktig favorit hos mig. Väl värt 45 minuter och 450 kr för att ha fina naglar i 4 veckor! I födelsedagspresent fick jag en mysig middag på restaurang och bland annat detta fina halsband från Jane Koenig. Härligt att fylla år!
 
 
Efter inte mindre än 9 år (!) med mina gamla glasögon tog jag äntligen tag i att fixa ett par nya. Jag valde en ganska kraftig och stor båge från GANT som känns klassisk och bekväm. Supernöjd! På jobbet hade vi lite att fira och åt därför en mysig frukost tillsammans hela teamet. Helt klart guldkant på vardagen och någonting som man bör göra oftare!
 
I helgen kände jag för att ordna lite höstfint i hallen och det var precis vad jag gjorde. Plockade fram höstkängor, putsade skor och plockade fram handskar, mössor och vantar från klädkammaren. Jag som älskar hösten ser verkligen fram emot att få använda fina skinnhandskar, mockaboots och mysiga ull-halsdukar. 
 
Hoppas att ni har haft en fin vecka!
GANT - Gellack - Glasses - Glasögon - Jane Koenig - Shellac - Snapshots - Travel - Weekly Snapshots