WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.7

Mina gröna smoothies är fortfarande favoriter varje vardagsmorgon. Det går så snabbt att mixa ihop och är lätt att variera.
Denna är gjord på grönkål, citrongräs, mango, banan, apelsinjuice och spirulina.

// I am still keeping up with my green morning smoothies. It’s so easy to prepare and just as easy to vary with different fruits and vegetables. 
This one is made from kale, lemongrass, mango, banana, orange juice and spirulina.


Jag provade ett nytt veganskt recept på denna quinoasallad i veckan. Superenkelt att göra och så gott! Den innehåller quinoa, paprika, avocado, kidneybönor, körsbärstomater och mynta. Jag gjorde även en dressing på olivolja, limesaft, rivet limeskal, honung, salt och peppar. Så himla gott!

// This week I tried a new vegan recipe in the shape of this quinoa salad. It’s super quick and easy to make and tastes so good. It’s made with quinoa, peppers, avocado, kidney beans, cherry tomatoes and mint. I also made a dressing with olive oil, lime juice, lime zest, honey, salt and pepper. I can highly recommend it!


Jag bytte ut mina ljusgrå naglar mot vinrött.

// I switched my light grey nails for a burgundy shade instead.


Vi firade alla hjärtans dag, och jag fick en chokladkaka från Tony’s Chocolonely dagen till ära. Bästa chokladen!
Min man känner mig uppenbarligen väldigt bra med tanke på detta inlägg som jag skrev dagen innan.

// We celebrated Valentine’s Day and I got some chocolate from Tony’s Chocolonely. The best chocolate I know!
My husband obviously knows me very well, considering I wrote this post the day before Valentine’s.


Stockholm bjöd på strålande sol och riktiga vårkänslor denna helg. Jag misstänker att snön och vintern kommer tillbaka när vi minst anar det, så jag försökte verkligen njuta av vädret så mycket som möjligt. Jag älskar ju att promenera, så denna helg blev det närmare 1,5 mil totalt.

// Stockholm treated us good this weekend with sunshine and lovely spring vibes. I do suspect the snow is coming back before we know it though, so I really made the best out of the weather this weekend. Since I love walking I managed to walk close to 15 km during Saturday and Sunday.

I söndags åkte vi till IKEA för att lämna tillbaka några gardiner som inte fick plats där vi tänkt hänga upp dem. För att orka med väntetiden på drygt 25 kölappar köpte vi lite lördagsgodis. Allt som allt ett framgångsrikt IKEA-besök där vi faktiskt inte köpte någonting alls (förutom godis då).

// On Sunday we went to IKEA to return some curtains that we don’t have space for. To cope with the massive waiting line in the return till we bought some candy jellies. All in all a very successful IKEA visit where we actually didn’t buy anything at all (except for candy).

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *