THE MINIMALISTA

FRIDAY LIST

VECKANS MEST GILLADE BILD
Jag är så glad att mina bilder med outfit-inspiration är så omtyckta på Instagram. Jag har ingen stor garderob, men jag försöker att använda vartenda plagg i så många olika kombinationer som möjligt. Nästa steg blir nog en kapselgarderob där samtliga plagg funkar ihop. Men det är så klart en långsam process innan jag är där!

// THIS WEEK’S MOST LIKED PHOTO
I am so very happy that my outfit inspiration photos are appreciated on Instagram. I don’t have the biggest closet, but I’m always trying to use every single item in as many different combinations as possible. My next step will most likely be a capsule wardrobe. But that’s a slow process of course!
VECKANS LÅT
Sunflower med Sara Farrell.

// SONG OF THE WEEK
Sunflower by Sara Farrell.

VECKANS CITAT
Tänkvärt angående att alltid vänta och längta efter någonting nytt, vare sig det är prylar eller upplevelser.
Jag skriver mer om detta i dagens Instagraminlägg. Ni hittar mitt konto här!

// QUOTE OF THE WEEK
Some food for thought about always waiting for and longing for something new, whether it’s material stuff or something else.
I am elaborating on this in today’s Instagram post, so go check it out. Here is my account!VECKANS TRÄNING
Jag har som vana att träna tidigt på morgonen före jobbet, då är jag som mest motiverad och pigg. Men denna vecka har det istället blivit några kvällspass. Bland annat en mörk och kall, men väldigt mysig, joggingtur utomhus och lite kondition och stretch på gymmet.

// WORKOUT OF THE WEEK
My standard routine is working out early in the morning before work. This is when I’m the most motivated and alert. This week I’ve however done some evening workouts instead, for example a 5k run outside and some cardio + stretch at the gym.VECKANS TIPS
Fanny Staaf är en favorit hos mig som alltid lyckas inspirera med klassiska och fina outfits.
Kolla bara in denna summering av outfits från 2018!

// TIP OF THE WEEK
Fanny Staaf always manages to impress me with her classic and put together outfits.
Just take a look at this summary of outfits from 2018!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *