OUTFITS

SUNDAY OUTFIT

Denna söndag spenderas i svarta slacks och finstickad polotröja som matchas med vita sneakers och min älskade LV Speedy. Denna väska har nu 11 år på nacken och den är fortfarande i toppskick! Jag köpte den år 2008 när jag gick på gymnasiet (herregud, jag börjar bli gammal) och jag minns det så tydligt. Då kostade den 4500 kr vilket var extremt mycket pengar för mig, och jag sparade och väntade läääänge innan den äntligen blev min. Nu kostar samma modell närmare 10 000 kr. Helt galet vilken prisutveckling det är på många designerväskor! Den kommer hur som helst att stanna i min garderob för evigt, oavsett hur minimalistisk den blir. Ingen KonMari i världen rår på denna! Ett av fåtal sentimentala plagg och accessoarer som jag äger faktiskt, annars lägger jag inte så mycket sentimentalt värde i kläder. Men detta är min allra första designerväska och varje gång jag ser den tänker jag tillbaka på gymnasiet och tiden då jag träffade min man.

Har du något plagg eller någon accessoar som är extra sentimental och betydelsefull av någon anledning?//ENGLISH TRANSLATION
I am spending this Sunday wearing black slacks and a cosy polo neck knit paired with white sneakers and my beloved LV Speedy. This bag has now been with me for 11 years and it’s still in mint condition! I bought it in 2008 when I was in high school (I’m getting old!) and I still remember it so clearly. Back in the days the price for this bag was 4500 SEK which for me was a massive amount of money. I saved for a loooong time before I finally bought it for myself. Today the price is almost 10 000 SEK. It’s fascinating and a bit scary how fast the prices are increasing for designer bags! No matter what, this bag will stay in my closet forever. No closet declutter in the world will move this one! It’s such a sentimental piece for me since it’s my first designer bag, but mostly because it reminds me of high school and the time in my life when I met my husband.

Do you have a special piece in your closet that’s extra sentimental for some reason?

One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *