WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.8

Vecka åtta flög förbi i en väldig fart. Dagarna har gått så fort att jag knappt hunnit med. Därav bristen på foton! Mat verkar dock vara en hög prio hos mig, för olika typer av ätbara saker lyckas alltid fastna på kort. Som min smoothie gjord på jordgubb och mango, samt en spenatpaj som jag lagade en kväll i veckan. Förutom att äta har jag även pysslat ihop en tillfällig tavelvägg i vardagsrummet, i väntan på att jag bestämmer mig för vilka ramar som passar bäst i detta rum. Jag väljer mellan blankt silver och svart metall. Svårt! Tror att båda kan bli fint. Om du har några tips på fina ramar så dela gärna med dig! I helgen bjöd vi över några vänner på vegetarisk tacos och hade en superhärlig kväll med sällskapsspel. Alltid lika kul! Söndagen bjöd på en löprunda i strålande sol och gick i lugnets tecken. Nu börjar det verkligen kännas som vår! Hoppas att ni har haft en fin vecka, och är redo för en ny!


// ENGLISH TRANSLATION
The past week went by in such a speed that I almost missed half of it. Hence the lack of photos from this week. Food seems to be high on my list of priorities though, since something edible always seems to get caught by my camera. Like this smoothie with strawberries and mango, and this spinach pie that I made one evening. Except for eating I’ve also put together a temporary photo wall in our living room. I am trying to decide if I want picture frames in silver or black metal, so until I have made up my mind they will be frameless! This weekend we invited some friends over for tacos, and had a lovely evening playing board games. So much fun! Sunday was a super calm day, just how I like it. I took a long run in the sunshine. It’s really starting to feel like spring! I hope you’ve had a good week, and are ready for a new one!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *