OUTFITS

TUESDAY OUTFIT

Svart från topp till tå fick det bli idag. Ett säkert kort under vintermånaderna. Nu börjar ju dock våren närma sig på riktigt, så det gäller att passa på! Jag önskar att jag var bättre på att bära färggranna kläder, men det är inte riktigt jag. Hur som helst – pennkjolen är ett riktigt bra basplagg som funkar till de flesta tillfällen. Perfekt för en minimal garderob med andra ord. Idag matchar jag med en svart blus med halvpolo, svarta spetsiga boots och en sidensjal runt halsen.


// ENGLISH TRANSLATION
Black from tip to toe is definitely my cup of tea during the winter months. Since we are approaching the first month of spring I am making the most of my all black outfits. I wish I could love to wear colourful outfits, but it’s just not my thing. Anyhow – the pencil skirt is a wardrobe essential for me. It’s perfect for a minimal wardrobe since you can style it for almost any occasion. Today I’m pairing it with a half turtle neck blouse, pointy black boots and a silk scarf tied around my neck.

One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *