OUTFITS

FRIDAY OUTFIT

Tre favoriter i en och samma bild! Klänningen från H&M har jag haft i så många år och använt så många gånger att den borde vara helt nedsliten. Men den är fortfarande i superbra skick! Jag köpte den när jag jobbade på H&M back in the days och det var ett sådant där plagg som jag bara visste att jag skulle använda massor. Den har allt som jag gillar – rund hög hals, halvlång ärm och fickor. Och randig såklart! Väskan är en gammal favorit som jag har skrivit mer om i detta inlägg. Och sist men inte minst – skorna. De är riktiga vardagsfavoriter som passar till allt. En av de största fördelarna med en minimalistisk garderob är att man älskar vartenda plagg, vilket gör det så mycket roligare att klä sig varje dag!// ENGLISH TRANSLATION
Three favourites in one photo! The dress from H&M I bought many years ago and I’ve used it so many times it should be all worn down. But it’s still good as new! I actually bought it when I worked for H&M back in the days, and it was just one of those items I knew instantly that I would wear loads. It has got all of the features I like – a high rounded neckline, half length sleeves, and pockets. And stripes of course! The bag is an old favourite of mine that I’ve told you about before in this post. And last but not least these shoes are the perfect black boots that goes with everything! One of the biggest pros of having a minimalistic wardrobe is that you love every single piece in it, which makes it so much more fun getting dressed every morning!

One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *