OUTFITS

TUESDAY OUTFIT

Stockholm gick från vår till vinter, så jag byter klänning mot byxor och plockar fram vinterjackan igen för ett tag. Idag har jag två gamla favoriter på mig – ett par vida slacks från Lindex som jag använder minst 2 gånger i veckan, och en ljusgrå halvpolo i bomull från H&M som även den används flitigt. Älskar att den är lite kort och fyrkantig i modellen vilket gör den toppen för lager-på-lager. Denna neutrala kombo matchas med en liten färgklick till sjal och en väska från Rebecca Minkoff.


// ENGLISH TRANSLATION
Stockholm went from spring to winter in an instant, so I’ve switched my dresses in favour of trousers and my winter coat for a while. Today I’m wearing two old favourites – a pair of wide slacks from Lindex that I wear at least two times a week, and a light grey half polo neck from H&M. I love that it’s short and square making it perfect for layering. I’m pairing this neutral outfit with a splash of colour and my bag from Rebecca Minkoff.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *