OUTFITS

THURSDAY OUTFIT

Så här ser jag ut idag! Jag tänker att våren kanske kommer tillbaka om jag plockar fram mina ljusa jeans och ett par solglasögon. Eller vad tror ni? Jag gör ett försök i alla fall! Den svarta t-shirten är egentligen helt rak i modellen, men jag har knutit en hårsnodd på insidan som skapar en liten drapering framtill. Superenkelt stylingtips om man vill skapa lite fall på ett annars ganska enkelt plagg. Fin detalj tycker jag!// ENGLISH TRANSLATION
This is what I’m wearing today! I’m hoping spring will come back if I wear my light blue jeans and some sunglasses. Or what do you think? It’s worth a shot at least! The black t-shirt is actually very simple and straight, but I’ve tied a hair elastic on the inside creating a draping in the front. This is a super easy styling trick if you want to create some movement and flow to an otherwise quite simple garment. I think it’s such a nice detail!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *