THE MINIMALISTA

FRIDAY LISTVad är du glad för idag?
Idag är jag glad för att det är min älskade mans födelsedag! En av de bästa dagarna på hela året. Jag tycker att det är så himla roligt att fira och uppmärksamma honom, även om han inte är lika förtjust och gärna hade sluppit presenter och uppmärksamhet. <3

Veckans projekt?
Veckans projekt har helt klart varit att fålla alla våra gardiner som har varit aningens för långa sedan vi flyttade in. Vi har två hela väggar med gardiner från golv till tak, så detta är vad jag har gjort hela kvällarna denna vecka. Men fint blir det! Jag använde mig av vlieseline istället för att sy, så himla smidigt och fint utan synliga sömmar!

Vad blir det för middag?
Jag har bokat bord på en restaurang med hemligt namn, eftersom det är en överraskning för min man. Det är ett ställe som vi aldrig har varit på innan i alla fall, så det känns spännande och roligt. Ni får veta mer på måndag!

Helgens planer?
Vi inleder helgen med en mysig födelsedagsfrukost nu på morgonen, följt av jobb hela dagen lång. I eftermiddag får vi besök av mina svärföräldrar som stannar hela helgen, så vi ska äta på ovan nämnda restaurang och bara umgås och äta tårta. I morgon har min kompis en 30-årsfest som jag verkligen ser fram emot, det var så länge sedan vi sågs. Och söndagen hoppas jag ägna åt absolut ingenting förutom att ta en lång promenad, träna och äta god mat!
// ENGLISH TRANSLATION

What makes you happy today?
Today is my husband’s birthday! One of the best days of the year. I love celebrating him with presents and cake. <3

Project of the week?
This week’s project has been to hem all of our curtains that’s been a tad bit too long since we moved in. It’s quite a task since we have two entire long walls of floor-to-ceiling curtains. But the result is soo nice!

What’s for dinner?

I have booked a surprise dinner at a restaurang in Stockholm we’ve never been to before. I will tell you more on Monday!

Plans for the weekend?

My parents-in-law are visiting us all weekend so we will have a nice dinner tonight, celebrate my husband with some cake and presents and just spend time together.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *