SECOND HAND GUIDE

SECOND HAND GUIDE – JUDITS

Photos: Judits

Detta är första inlägget i min nya second hand-guide där jag kommer att tipsa om mina favoritbutiker i Stockholm.
Först ut är Judits Second Hand!


Adress: Hornsgatan 75, 118 49 Stockholm

Öppettider: Måndag – Fredag 11-18, Lördag 11-16.30, Söndag 12-16

Prisklass: Lyx

Vad du hittar här: Kläder, väskor, skor och accessoarer från mer exklusiva märken som Chanel, Louis Vuitton, Jimmy Choo och YSL. Det går även att hitta plagg och accessoarer från budgetmärken som Zara och H&M – med den gemensamma nämnaren att de har varit extremt populära och sålt slut tidigare. Tänk H&M’s designsamarbeten till exempel. Någonting som är ganska unikt för Judits är att de förutom second hand även har ett sortiment av nya plagg från utvalda mindre designers.

Gå hit när: Du vill bli inspirerad och andas lite lyx för en stund. Priserna är höga, men du kan hitta fantastiskt fina plagg och accessoarer. Ett riktigt bra alternativ om du vill hitta designerplagg eller väskor utan att konsumera nytt!

// ENGLISH TRANSLATION

This is the first post of my second hand guide where I will show you all of my favourite second hand stores in Stockholm.
The first one up is Judits Second Hand!


Address: Hornsgatan 75, 118 49 Stockholm

Price point: Luxury

Opening hours: Monday-Friday 11-18, Saturday 11-16.30, Sunday 12-16

What you will find: Clothes, bags, shoes and accessories from exclusive designers like Chanel, Louis Vuitton, Jimmy Choo and YSL. You can also find some more budget friendly items from Zara and H&M, but only the more unusual and super trendy stuff that sold out quickly. Think designer collaborations for example. Something that’s quite unique for Judits is that they except for second hand also has a curated assortment of new items from small designers.

Go here when: You want to be inspired and breathe some luxury for a while. The prices are high, but you can find some amazing items! Judits is the perfect option if you want to find designers clothes and accessories without buying something brand new from a store.


One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *