WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.10

God morgon måndag! Innan vi ger oss in i en ny vecka tänkte jag att vi kan kika närmare på hur föregående vecka såg ut!

// ENGLISH TRANSLATION
Good morning Monday! Before we head into the new week I will show you what my past week looked like!

Min älskade man fyllde år, så vi inledde firandet med en god frukost och brownietårta. <3

// ENGLISH TRANSLATION
We celebrated my husband’s birthday with a nice breakfast and a brownie cake. <3

På kvällen hade jag bokat bord på Artilleriet där vi åt en riktigt god middag. Jag valde en quinoasallad med avokado och halloumi, och M tog en risotto med butternut-pumpa och grönkål. Superhärligt ställe!

// ENGLISH TRANSLATION
In the evening we had a dinner reservation at Artilleriet where we had a lovely dinner. I chose the quiona salad with avocado and halloumi, and M went for the butternut squash risotto with kale. Such a nice place!


Mer mat! I lördags åt vi lunch med mina svärföräldrar på en vietnamesisk restaurang som heter Eatnam. De har väldigt bra utbud av både vegetariska och veganska rätter, och maten är superfräsch och god. Dessutom har de bra koll på hanteringen av jordnötter vilket uppskattas av en allergiker. Vietnamesisk mat kan annars vara lite svår på grund av just nötter.

// ENGLISH TRANSLATION
More food! On Saturday we had lunch with my parents-in-law at a vietnamese restaurant called Eatnam. They have a lot of different vegetarian and vegan options, and the food is super good! Something that’s extra appreciated by me is that they are really conscious about peanuts, which is great if you’re allergic. Vietnamese food can otherwise be tricky because of all the nuts!


Lördag kväll firade vi en vän som fyllt 30 år. Hon bjöd in till fest på en juicebar och hade gjort massor av god mat samt ordnat roliga aktiviteter.
Det var ett härligt gäng med många nya människor, så det var en riktigt rolig kväll!

// ENGLISH TRANSLATION
Saturday evening we celebrated a friend who’s turned 30. The location was a juice bar and she had arranged lots of great food and fun activities.
We met a lot of new people and had a really nice evening.


I söndags gjorde vi semlor innan vi vinkade av mina svärföräldrar som skulle resa hem till norra Sverige igen. Vi provade även Delicatos chokladbollar med hallon/saltlakrits, men jag måste säga att originalet är godare. Kvällen spenderades på gymmet, och sedan somnade jag klockan 21.30 efter en fullspäckad helg med mina mått mätt. Allt som allt – en riktigt bra vecka!

// ENGLISH TRANSLATION
Sunday afternoon, before my parents-in-law travelled home to the north of Sweden, we made some traditional semla buns paired with other delicious chocolate treats. The evening was spent at the gym and then I fell asleep at 9:30 PM after a busy weekend according to my standards. All in all a lovely week!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *