OUTFITS

TUESDAY OUTFIT

Idag har jag på mig två plagg som ni sett förut, men i en ny kombination. De marinblå byxorna är gamla favoriter som används mest hela tiden. Detsamma gäller för den marinblå skjortan. Båda dessa plagg är väldigt stilrena och enkla, vilket gör att de går att kombinera i oändlighet med resten av min garderob. Detta är helt klart en av de största fördelarna med att ha en enkel & minimalistisk garderob. Idag matchar jag detta med min LV Neverfull och ett flätat bälte från GANT. Och silversmycken som vanligt, jag har alltid föredragit silver framför guld av någon anledning.

Nu önskar jag er alla en fantastisk tisdag!
Berätta gärna vad ni ska hitta på idag, det är så roligt att höra mer om er!
// ENGLISH TRANSLATION
Today I’m wearing two items that you’ve seen before, but in a new combination. The navy blue slacks are an old favourite of mine that I use all the time. The same goes for the navy blue shirt. Both of them are super clean and versatile meaning they work well with the rest of my wardrobe. This is definitely one of the biggest pros of having a simple and minimalistic wardrobe! I’m pairing this outfit with my LV Neverfull bag and a braided belt from GANT. And silver accessories as usual, I’ve always preferred silver before gold for some reason.

Have a lovely Tuesday!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *