THE MINIMALISTA

FRIDAY LIST

Med detta fina minne från vår bröllopsdag vill jag önska er en fantastisk fredag!
Här kommer lite bullet points om min dag:


Dagens mående: Toppen! Bortsett från en fruktansvärd träningsvärk i armarna. Plågsamt men ändå lite skönt på något sätt. Jag gjorde ett armpass i förrgår med bland annat armhävningar. Det var ett tag sedan sist vilket känns ordentligt idag…

Dagens borde: Jag har länge tänkt lämna in ett par skor till en skomakare för att sula om dem, samt lämna in en kavaj till skräddaren eftersom den behöver justeras i ärmarna. Men det blir helt enkelt aldrig av. Kanske är det dags att ta tag i detta idag?

Dagens frisyr: Samma som alltid – mittbena med stora lockar. Jag var riktigt duktig på att variera min frisyr förut, men på senare tid blir det alltid mittbena med antingen platta eller lockiga längder. Men jag trivs bra i det, så ingen fara på taket!

Dagens mat: Hur klyschigt det än må vara hade jag tänkt laga tacos ikväll. Det var faktiskt ett tag sedan jag gjorde det sist, och det är en så himla bra fredagsrätt! Denna gång blir det fajita-tacos på quorn med alla klassiska tillbehör!

Dagens planer: En mysig fredagsfrukost med min man, kontorsjobb hela dagen lång, och sedan ovan nämnda tacomiddag. Ser fram emot en lugn kväll hemma!//ENGLISH TRANSLATION

With this happy memory from our wedding day I would like to wish you an amazing Friday!
Here’s a little sneak peek of my day:


Today’s mood:
Great! Except for the fact that my arms are extremely sore from my workout two days ago. The second day is always the worst! Painful but also pleasant in a way!

Today’s to do:
I’ve been meaning to hand in a pair of shoes to the cobbler and a blazer to the tailor for quite some time now, but I never seem to get it done. Maybe today is the day?

Today’s hairstyle:
Same as always – middle part with big curls. I used to be really good at trying out new hairstyles but lately I always go for the classic middle part with straight or curly ends. I do like it this way though, so no harm done!

Today’s food:
As cliché as it might sound, I really want to have tacos! It’s been a while since I last had it, and it’s just the perfect Friday meal. This time I will go for the fajita spiced quorn tacos with all the classic components.

Today’s plans:
A nice Friday breakfast with my husband, office work all day long, and then the above mentioned taco dinner. I’m looking forward to a cosy evening in!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *