OUTFITS

SATURDAY OUTFIT

God morgon lördag! Så här ser jag ut idag. Denna typen av klänning är verkligen en riktig basfavorit i min garderob. Bra längd, enkel modell och lagom kort ärm gör att den funkar till de flesta tillfällen. Och som ni vet är ju marinblått min favoritfärg! Idag matchar jag den med min Pochette Métis från LV och en sidensjal från GANT. Utomhus åker såklart ullkappan och vinterkängorna på. Det är ju inte riktigt vår ännu, trots att kalendern säger mitten av mars…


//ENGLISH TRANSLATION
Good morning Saturday! This is what I’m wearing today. This type of dress is a real safe card in my wardrobe. It’s got the perfect length, a simple fit and a short sleeve. All of this combined makes it suitable for most occasions. And as you know navy blue is my favourite colour! Today I’m pairing it with my Pochette Métis from LV and a silk scarf from GANT. Once outside I will of course wear my wool coat and some winter boots. Spring hasn’t quite hit Stockholm yet even though the calendar is set on the middle of March…

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *