BEAUTY

VEGAN DRY SHAMPOO FROM COLAB

Jag har känslig hy vilket även inkluderar min hårbotten. Jag är därför noga med vilka produkter jag använder både på min hy och i mitt hår, och försöker alltid att göra lite research innan jag köper någonting nytt. Just torrschampo är det ganska svårt att hitta skonsamma varianter av, och jag har därför gjort mitt egna som ni kan läsa mer om i inlägget “DIY Organic Dry Shampoo.” Trots att jag föredrar att använda min egna lilla blandning, kan jag ändå inte låta bli att prova olika varumärken som erbjuder veganska och icke djurtestade alternativ.

Just Colab har jag hört väldigt mycket gott om, och efter att ha använt denna några gånger är jag riktigt nöjd. Det går inte att förneka hur smidigt det är med en spayflaska jämfört med puder. Dessutom är detta torrschampo helt transparent och lämnar ingen vit hinna överhuvudtaget. Toppenbra! Trots att den är vegansk och icke djurtestad innehåller den dock fortfarande ganska tråkiga ämnen som exempelvis butan och alkohol, så det är absolut ingenting jag skulle använda varje dag! Men allt som allt, ett riktigt bra torrschampo!// ENGLISH TRANSLATION
I have heard lots of great things about this dry shampoo from Colab. It’s first of all vegan and cruelty free of course. But the main feature is that it’s completely transparent and does not leave any white cast whatsoever. After using it a few days I can really say it’s a great product. For everyday use I will stick to my homemade organic dry shampoo, but for the occasional use this one is the perfect alternative!Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *