OUTFITS

SATURDAY OUTFIT

Svart och vit bas med en färgklick till accessoar – ni kanske börjar känna igen detta mönster nu? Som sagt, när man vet man man gillar är det enkelt att klä sig. Därför är det så himla bra att tänka igenom vilka färger och modeller man faktiskt trivs i och tycker om. Vilken är din favoritfärg i garderoben?

Kjol från Stockhlm
Topp från GANT
Sjal från GANT
Väska från Rebecca Minkoff


// ENGLISH TRANSLATION
Black and white with a hint of colour. I guess you are starting to recognise this by now? When you know what you like it’s easy to get dressed in the morning! This is why it’s so great to have a think about what colours, shapes and styles you are comfortable in and really like. What’s your favourite colour in clothing?

Skirt from Stockhlm
Top from GANT
Scarf from GANT
Bag from Rebecca Minkoff

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *