WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.15

Denna vecka har jag verkligen varit dålig på att dokumentera mitt liv. Jag har haft fullt upp med jobb och andra måsten, så det har inte riktigt funnits tid att göra någonting utöver det. Därav bristen på foton! Jag har i alla fall hittat någonting som gör mina morgnar lite enklare – frusen, tärnad avokado. Hur smidigt som helst att alltid ha perfekt mogen avocado hemma. Det är enkelt att mixa ner i en smoothie, och gott blir det också. Tips! Trots en ganska trist vecka vädermässigt har jag hunnit med några soliga promenader också. Det tackar jag för! Sist men inte minst åt jag och min man en riktigt god asiatisk middag häromdagen. Wokad tofu och grönsaker med ris. Simpelt men himla gott!


// ENGLISH TRANSLATION
This week I haven’t really had the time or the possibility to document my life the way I normally do. My days have been allocated to work and other to do’s leaving minimal space for other activities. Anyhow – that’s life sometimes! Here are some snapshots of what I’ve been up to this week!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *