FASHION

TIME FOR SPRING SHOES

Mina pyttesmå fötter i storlek 34-35 gör det inte enkelt att köpa nya skor kan jag lova. Denna vår är jag i stort behov av ett par sköna, ljusa sneakers som kan användas till vardags. I vanlig ordning har jag letat, funderat och tittat på olika alternativ länge innan jag bestämde mig för dessa från Vagabond. Ljust beige i textil med en vit sula, lätta som bomull. Älskar denna typ av sneakers som är i princip en strumpa med sula. Så bekväma! Dessa kommer att användas mycket kan jag lova! Tack vare textilen bör de vara ganska lätta att reparera och laga när de blir slitna dessutom.

Jag försöker ju alltid att tänka långsiktigt när jag gör nya köp, och dessa är jag säker på att jag kommer kunna använda under en lång tid framöver. De står redan impregnerade och klara med min miljövänliga spray från Springyard, så nu väntar jag bara på att den riktiga våren ska dyka upp!


//ENGLISH TRANSLATION
Having tiny feet makes it really hard to find shoes. Especially second hand I would say it’s almost impossible. In my search of a pair of light coloured spring sneakers I’ve been researching, looking at and trying out different alternatives for weeks. Until I found these ones from Vagabond! I love the beige shade together with the white sole. These ones are light as a feather, like a sock with a sole basically. And they are super comfortable. I try to made conscious choices when shopping, and I’m sure I will get a lot of use out of these ones for a long time ahead. I’ve already treated them with a waterproofing formula, so now all I need is for spring to arrive for real!

One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *