BEAUTY

LUMENE CC CREAM & POWDER

Lumene är ett av mina favoritmärken både för smink och hudvård, framför allt på grund av deras gedigna hållbarhetstänk men även på grund av att de har ett bra urval av produkter för ljus hy. Denna CC Cream med tillhörande puder fångade mitt intresse när jag var på jakt efter en lite lättare bas att använda under våren och sommaren. Jag har inte provat deras CC-produkter förut men jag har använt Lumenes Blur Foundation länge. Den är fantastiskt bra, men ger ett lite mer täckande resultat. Nu ser jag fram emot att prova dessa produkter och återkomma med en recension till er inom kort. Lumene är så klart helt fria från djurförsök, och dessa produkter är 100% veganska!// ENGLISH TRANSLATION
Lumene is one of my favourite brands for both skincare and makeup, mainly because of the great work they do within sustainability, but also because they have a great range of products suitable for fair skin like mine. This CC cream and pressed powder from their Color Correcting range caught my interest when I was looking for a light base to wear during spring & summer. I haven’t tried any of these products before but I’m a big fan of the Lumene Blur Foundation. Now I’m really looking forward to trying these ones out and returning with a review for you shortly! Lumene is of course cruelty free and the CC range is 100% vegan!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *