BEAUTY

INDY BEAUTY MAKEUP

Indy Beauty släppte i förra veckan nyheten att de lanserar smink som ett komplement till sina befintliga hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Den nya kollektionen innehåller 24 produkter; bland annat primers, mascaror, rouge och puder. Samtliga produkter i kollektionen är veganska och cruelty free, och Indy Beauty är även certifierade av Djurens Rätt! Jag ser verkligen fram emot att testa några av dessa produkter nästa gång det är dags att uppdatera min sminkväska. Helst skulle jag så klart vilja prova alla produkter i kollektionen, men om jag bara får välja fyra så skulle det bli dessa; en primer, ett läppstift, en highlighter och ett rouge. Jag tycker att de ser fantastiskt fina ut med stilrena förpackningar och klara färger. Primer har alltid varit en favoritprodukt hos mig, det kan göra så otroligt stor skillnad om man har en bra primer. Läppstift är en annan favorit som jag har nästan varje dag, så det ska bli superkul att testa dessa!

Här kommer mina fyra utvalda favoriter som jag hoppas kunna testa inom en snar framtid:

IT’S PRIME TIME MOISTURISING PRIMER | “Lätt, ofärgad återfuktande primer med SPF 30. Jämnar ut och håller sminket på plats. Ger en mjuk och len finish som varar hela dagen.”

KISS & MAKE UP SATIN LIPSTICK | “Heltäckande läppstift som ger en sammetslen, semi-matt finish och ett långvarigt resultat. Det är lätt att applicera och ger en mjuk och skön känsla, utan att torka ut läpparna.”

READY SET GLOW HIGHLIGHTER | “Lätt, högpigmenterad highlighter som ljusar upp, skulpterar och framhäver ansiktsdragen. Den ger en sammetslen finish och ett vackert glow som varar hela dagen.”

MAKE ME BLUSH ROUGE | “Lätt, högpigmenterat rouge som ger ansiktet en naturlig färg och lyster som varar hela dagen. Den sammetslena texturen är enkel att applicera och bygga upp för önskad intensitet.”


Har du provat några av de nya sminkprodukterna från Indy Beauty? Dela gärna med dig i kommentarerna i sådana fall, jag tar gärna emot tips på vilka dina favoriter är!// ENGLISH TRANSLATION
Indy Beauty, the vegan and cruelty free skincare brand from Sweden, launched their new makeup line last week and it’s looking amazing. The collection consists of 24 products ranging from primers and blushes to mascaras and lipsticks. Indy Beauty is certified by Djurens Rätt which is an awesome statement and a guarantee that the products are cruelty free. I am really looking forward to trying out a lot of these products once my makeup bag needs some updating. The primer, blush, highlighter and lipstick looks especially interesting and these are products I use on an everyday basis. I’m loving the shades of the blushes! Have you managed to try anything from the Indy Beauty Makeup line? Please share if you did, I would love to know your thoughts!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *