OUTFITS

FRIDAY OUTFIT

Denna klänning från Filippa K är ett av mina bästa plagg i hela garderoben. Trots detta använder jag den inte speciellt ofta, eftersom att den är nästan hellång och dessutom ärmlös. Men varje gång jag använder den blir jag påmind om varför jag gillar den så mycket. Den har ett superfint fall och går enkelt att styla på olika sätt med knytbanden. Idag bär jag den i lager-på-lager med en croppad tröja och mina ljusa sneakers. Jag ser fram emot att kunna använda den bara som den är i sommar!


// ENGLISH TRANSLATION
This dress from Filippa K is one of my absolute wardrobe favourites. I don’t wear it that often because it’s full length and sleeveless, but every time I do I get reminded why I like it so much. It has such a beautiful drape and it’s easy to style with the straps at the waist. Today I am wearing it with a long sleeved cropped sweater and my beige sneakers. Looking forward to the warm summer days when I can skip the layering and just wear it on its own!

just wear it on its own!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *