OUTFITS

MONDAY OUTFIT

Pants H&M
Top H&M
Bag Louis Vuitton


Godmorgon måndag! Jag kör motsatsen till regndansen idag och försöker locka fram lite sol med en somrig topp istället. Än så länge verkar det funka! Jag har en heldag på kontoret framför mig som vanligt. Efter jobbet blir det ett besök på Colorama för att äntligen köpa målarfärg! Vi provmålade i helgen och nyansen var superfin, men alldeles för mörk. Så det blir samma ton men några steg ljusare helt enkelt. Kommer bli toppen! Jag ser fram emot att visa er resultatet senare!

Vad har du för planer denna måndag?// ENGLISH TRANSLATION
Good morning Monday! I am attempting to bring out some sunshine by wearing my most summery top. So far it seems to be working! I have a full day at the office ahead of me as usual. After work we will go to Colorama to buy some wall paint. We did a trial this weekend and the colour was beautiful but far too dark. So we will stick to the same shade but a few steps lighter. I think it will be great! Looking forward to showing you the end result! What are you up to this Monday?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *