OUTFITS

WEDNESDAY OUTFIT


Back to basics idag! Vit topp från GANT, slacks från Lindex, och väska från Louis Vuitton. Alla dessa plagg är minst tre år gamla men har fortfarande en självklar plats i min garderob. Väskan är till och med från 2011! Jag älskar när jag hittar plagg och accessoarer som sitter bra och håller sig fina i många år utan att kännas daterade eller slitna. Detta är min högsta prioritet när jag köper någonting nytt. Därför ställer jag alltid mig själv frågan “Kommer jag fortfarande att använda denna om 5 år?” Mest troligt är svaret nej och jag behöver alltså fundera på om jag verkligen behöver detta plagg. Men när svaret är ja kan jag ta med det hem med gott samvete och vara säker på att det kommer till användning under en lång tid framöver. Denna metod funkar riktigt bra för mig och stoppar många onödiga inköp!


// ENGLISH TRANSLATION
Back to basics today! White top from GANT, slacks from Lindex, and bag from Louis Vuitton. All of these pieces are more than three years old but still have a secure place in my wardrobe. The bag is from 2011 even! I love it when I find pieces like these, that fits well and lasts for years without wearing out or feeling dated. This is my first and foremost goal whenever I buy something new. That is why I always ask myself – will I still use this item in five years time? Most likely the answer is no, and that’s when I really need to rethink my purchase. When the answer is yes, I can bring it home with a clean conscience and be sure that it will come to good use! This works like a dream for me and stops me from making unnecessary purchases!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *