THE MINIMALISTA

MY SUNDAY PLANS

Godmorgon söndag! Idag vaknar jag upp med världens träningsvärk i benen efter gårdagens löprunda. Jag sprang en kortare distans än vanligt men i ett snabbare tempo, så det var ett tufft pass. Men skönt! Jag älskar att springa när det precis har regnat så att luften är sådär härligt ren och frisk. Igår målade jag även alla fyra väggar i vårt nya kontor. Det bidrog nog också till träningsvärken, för herregud vad jobbigt det är! Det ser så enkelt ut, men det är så många små moment av förberedelse som krävs för att det ska bli bra. Nu är vi i alla fall igång! Så här ser söndagens planer ut:


– Äta veganska pannkakor med hemmagjord blåbärssylt och grädde till frukost.

– Måla väggarna ett andra (och förhoppningsvis sista) varv.

– Plocka bort all tejp & täckpapper och börja inreda kontoret.

– Åka och titta på lampor till kontoret. Vi behöver en taklampa och en bordslampa. Några tips på bra butiker eller märken?

– Ta en långpromenad i skogen. Ett måste varje söndag!


Ja, som ni märker är det “projekt kontoret” som tar upp den mesta tiden idag. Vi vill gärna ha målningen helt klar idag så att vi kan bygga förvaringshyllorna och börja inreda på riktigt sen! Vad har du för planer denna söndag?
// ENGLISH TRANSLATION
A Sunday well spent brings a week of content. Happy Sunday! Today I woke up with sore legs after yesterday’s run. I ran a shorter distance than usual, but at a higher pace. And I can really feel it today. I also spent a couple of hours painting the walls of our new office space yesterday, so that probably adds to the soreness. Oh well, at least we are getting somewhere with that project! These are my plans for the day:

– Have vegan pancakes with homemade blueberry jam and whipped cream for breakfast.

– Paint the walls of our new office space a second (and hopefully last) time.

– Remove all of the masking tape and protective paper from the office, and start decorating!

– Look for lamps for the office. We need a pendant lamp and a table lamp. Any advice?

– Take a long walk in the forest. A must every Sunday!

As you can see most of the tasks are related to “project home office”. I would really like to get all the painting done today so we can start decorating. What are your plans this Sunday?

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *