BEAUTY

INDY BEAUTY VEGAN DEODORANT

Aluminum-free 24 h Fresh Deodorant | Mild och snabbtorkande deodorant utan alkohol och aluminium. Motverkar och neutraliserar dålig lukt i 24 timmar. Deodoranten är lugnande, hudvänlig och passar känslig hud.


Nu är det dags att prova en ny deodorant igen! Ni som har hängt med ett tag har kanske läst min recension av ECO Cosmetics Deo Stick? Om inte så hittar ni den här. Denna är fortfarande en favorit, men som ni vet tycker jag om att prova nya veganska och djurvänliga produkter när de dyker upp på marknaden. Som denna deodorant från Indy Beauty till exempel. Den är fri från både alkohol och aluminium och doftar svagt men fräscht. Lagom helt enkelt! Priset är 79 kr för 50 ml. Nu håller jag tummarna för att jag gillar den! Jag tycker fortfarande att det är svårt att hitta en deodorant utan aluminium som faktiskt fungerar! Jag återkommer självklart med en recension om några veckor!


// ENGLISH TRANSLATION
It is time to try out a new vegan and cruelty free deodorant again. This time I am betting on the “Aluminum-free 24 H Fresh Deodorant” from the Swedish brand Indy Beauty. It is of course vegan and also free from alcohol and aluminum. It is mildly scented and smells fresh without being too much. The price is 79 SEK for 50 ml. Fingers crossed that I like this one as much as I liked the “ECO Cosmetics Deo Stick”. I still think it’s super hard to find an effective deodorant without aluminum, but maybe this one will do the trick? I will of course return with a product review in a few weeks!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *