BEAUTY

MAY NAILS

Godmorgon måndag! Idag har jag äntligen en ny, fin färg på naglarna. Det var verkligen på tiden efter all målning jag har gjort hemma… Jag valde denna ljusgrå nyans som jag har haft flera gånger förut. Den passar verkligen till allt och är neutral samtidigt som den är lite roligare än ljusrosa eller beige. Jag valde även att övergå från gelé till shellac denna gång. Jag älskar gelé eftersom det håller så fantastiskt bra. Enda anledningen till att jag gör om dem var 4-5 vecka är för att de växer ut. Men shellac är lite smidigare och man får tunnare naglar som känns mer naturliga. Passar bra för sommaren!

Nu ska jag äta upp min frukost och åka till veckans första jobbdag.
Hoppas att ni får en fin dag!// ENGLISH TRANSLATION
Happy Monday! I have finally got a new lovely shade on my nails. It was long overdue considering all of the painting I’ve done the past few days. This time I went for this pale grey shade that suits absolutely everything but is still a bit fun. I also decided to venture away from the gel nails and go for only shellac this time. Perfect for the summer!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *