OUTFITS

SATURDAY OUTFIT

Hej vänner! Jag har tyvärr inte haft möjlighet att uppdatera er i veckan – men nu är det äntligen helg och jag har några minuter över för att fota och blogga. Så här kommer min outfit dagen till ära. Jag vaknade tidigt i morse och startade dagen med att måla en vägg i köket. Nu har jag hunnit måla ett andra varv dessutom så den är helt färdig. Nu ser jag fram emot att pausa lite med målningen ett tag! Vid lunchtid åkte vi till Meno Male för att äta Stockholms bästa pizza, och sedan shoppade vi en taklampa till köket som vi saknat sedan vi flyttade in i november. Vad har ni haft för er denna lördag?

Jeans Monki
Tröja GANT
Sjal GANT
Skor Vagabond


// ENGLISH TRANSLATION
Happy Saturday my friends! This is what I am wearing today – jeans from Monki, a cable knit sweater from GANT, a silk scarf from GANT and some sandals from Vagabond. I’ve had an extremely busy week so this is the first time I could actually sit down and finish a post for you. I’ve spent this Saturday painting a wall, eating the best pizza in Stockholm, and buying a lamp for our kitchen. What have you been up to?


Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *