OUTFITS

FRIDAY OUTFIT

Godmorgon fredag! Dagar som dessa är jag väldigt tacksam över att jobba kontorstider, när röda dagar och klämdagar leder till en långhelg på inte mindre än fyra dagar. Idag är jag alltså ledig från mitt jobb och har en långhelg framför mig. Så uppskattat! Tanken är att göra så lite som möjligt under dessa dagar för att ladda batterierna efter tre väldigt intensiva dagar på jobbet. Ikväll väntar ett biobesök, men förutom det är helgen tom. Det ser jag fram emot!


// ENGLISH TRANSLATION
Hello Friday! I have the luxury of being off from work today, hence having a looong weekend ahead of me. After a really intense work week I plan on doing as little as possible during my time off. Tonight me and my husband are going out to watch a movie, but that’s about it. I am so looking forward to just spending time together and enjoying not having any to do’s at all. I wish you all an amazing Friday!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *