BEAUTY

INDY BEAUTY

Som ni vet är jag helt fast för Estelle & Thild när det kommer till hudvård, men på grund av mitt intresse för detta område är det oundvikligt att nya produkter smyger sig in ibland. Jag har använt denna ansiktsmask och detta ansiktsvatten från det nya veganska hudvårdsmärket Indy Beauty under ett antal veckor nu, så jag tycker att det är på tiden för en liten minirecension. Varumärket säljer produkter för ansikte, kropp och händer, och samtliga produkter är veganska. Produktionen sker i Sverige och Indy Beauty är dessutom certifierade av Djurens Rätt. Toppen tycker jag!

CLEAR SKIN MUD BOOSTING FACIAL MASK

“Ansiktsmask som innehåller aktivt kol och djuprengörande leror som absorberar orenheter från huden och verkar sammandragande. Salicylsyra avlägsnar döda hudceller medan extrakt från vit pion ger en behagligt lugnande känsla. Resultatet är en mjuk och len hud med extra glow.”

En härlig lermask som känns mjuk och skön på huden även när den har torkat in. Många ansiktsmasker kan kännas väldigt strama, men denna är behaglig att använda. Doftar svagt och lämnar huden mjuk och rengjord. Enda nackdelen med denna är att den är något svår att tvätta bort. Jag är ett stort fan av ansiktsmasker och just denna är en riktigt bra lermask till ett bra pris!

 

REFRESHING WATER LILY FACIAL TONER

“Ansiktstoner som avlägsnar orenheter och efterlämnar en fräsch känsla. Innehåller fuktgivande extrakt från gurka och näckros som ger en uppfriskande och sammandragande känsla. Lugnar huden och är fuktbevarande och mjukgörande.”

Detta ansiktsvatten doftar fantastiskt fräscht och gott utan att kännas parfymerat. Det känns lugnande på huden och återställer hudens fuktbalans efter rengöring. Tyvärr lämnar den en lite klibbig känsla på huden, så under smink är den inte optimal. Jag föredrar att använda denna enbart på kvällen som en återfuktning, och till detta ändamål är den super!

// Mini review of two products from the newly launched Swedish skin care brand Indy Beauty. All products are vegan and made in Sweden.

These products can unfortunately only be purchased in Sweden!

One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *