WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.1

Första veckan av 2019 spenderades som alltid i norr med min familj. Jul- och nyårsfirande hemma i Norrbotten är en tradition som jag hoppas kunna hålla i resten av livet. Det är helt enkelt svårslaget med en vit jul! Långa promenader i minusgrader där ögonfransarna fryser ihop. Rosa solnedgångar klockan 13.00. Knarrande snö under skorna. Mängder av god mat och godsaker. Och massor av tid med de personer som betyder mest.

Hur var er första vecka av det nya året? Dela gärna med er, stort som smått!


ENGLISH TRANSLATION

// The first week of 2019 I spent in the north of Sweden together with my family. Celebrating Christmas and New Year’s at home in Norrbotten is one of those traditions I hope will remain my entire life. You really can’t beat a white Christmas! Long walks in below zero temperatures where your eyelashes literally freeze together. Pink sunsets at 1:00 PM. Snow squeaking beneath your shoes. Lots of good food and sweets. And plenty of time with the people who matters the most.

How was your first week of 2019? Please share, I would love to know!

2 Comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *