BEAUTY

THE BEST VEGAN SHAMPOO

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
This post contains adlinks

Mitt schampo och balsam sjunger på sista versen så det var dags att fylla på med någonting nytt. Är det inte intressant att allting tar slut samtidigt, eller är det bara jag som har otur? Jag växlar allt som oftast mellan Kevin Murphy och Maria Nila, men denna gång valde jag Maria Nilas serie Heal som är toppen för en känslig hårbotten. Den stimulerar även hårtillväxten samtidigt som den verkar färgbevarande. Några av de aktiva ingredienserna är bland annat aloe vera och vitamin E. Om du inte har testat denna serie tidigare kan jag verkligen rekommendera den. Förutom att själva produkterna är riktigt bra så har Maria Nila fantastiska värderingar som alla varumärken borde ta efter. Samtliga produkter är 100% veganska och cruelty free. De innehåller inga sulfater eller parabener och varje förpackning som säljs klimatkompenseras genom att träd planteras i Sydamerika. Maria Nila är certifierade av PETA, Leaping Bunny och Vegan Society, och finns att köpa hos frisörer samt online på Lyko. Du hittar schampot här och balsamet här!// ENGLISH TRANSLATION

My shampoo and conditioner are both running out, so it was about time to re-stock my shower with some new additions. Most of the time I use either Kevin Murphy or Maria Nila, and this time I chose to go with a trusty old friend – the Heal series from Maria Nila. It’s great for a sensitive scalp, it stimulates hair growth and it’s also good for preserving your hair colour. Some of the active ingredients are for example aloe vera and vitamin E. If you haven’t tried Heal from Maria Nila before, I can highly recommend you to give it a go. Apart from the fact that the products are amazing, Maria Nila is also a great brand from a sustainable and ethical point of view. All of their products are 100% vegan and cruelty free, and they do not contain parabens or sulphates. Every single bottle is also climate compensated through the planting of trees in South America. Maria Nila is certified by PETA, Leaping Bunny and Vegan Society. You can find it at hair salons and online at Lyko. The shampoo is available here and the conditioner here!
Detta inlägg innehåller reklamlänkar
This post contains adlinks

One Comment

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *