WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.3

Smoothie till frukost är en riktig vardagsfavorit hos mig. Det går snabbt att göra, det är alltid gott, och det är enkelt att variera. Just denna innehåller banan, blåbär, mango och blodapelsin. Jag har även äntligen kunnat återvända till gymmet efter julledigheten som följdes av en riktigt elak och envis förkylning. Så härligt! Nu väntar jag bara på att isen ska smälta bort från Stockholms gator så att jag kan springa utomhus igen. Det är ju faktiskt oslagbart och jag föredrar det framför gym 9 gånger av 10.


// ENGLISH TRANSLATION
Smoothies are my all time favourite breakfast. It’s quick to prepare and it’s easy to create different types of flavours depending on your mood for the day. This one contains banana, blueberry, mango and blood/red orange. I’ve also finally been able to start working out again after the Christmas holiday and a stubborn cold. Now I’m just waiting for the snow to disappear from the streets of Stockholm so I can run outside again. Nothing beats outdoor workouts!


Stockholm har bjudit på lite sol i veckan. Det tackar vi för! Det börjar dessutom äntligen synas lite skillnad på ljuset och det är inte riktigt lika mörkt när man ska ta sig till och från jobbet. Framgång! Jag försöker suga åt mig dagsljus så ofta och så länge jag bara kan.


// ENGLISH TRANSLATION
Stockholm is finally starting to show us it’s good side, weather wise. The sun has been shining the past week and we are finally starting too see some lighter days. At least it’s not pitch black when I go to work at 8:00 AM anymore. I am trying to spend as much time outside as possible, to really soak up the sun and daylight. I’ve missed it during the dark fall and winter months.

Om kvällarna har jag ägnat veckan åt att gå igenom min garderob bit för bit och rensat samt organiserat lite bättre. Vi är ju fortfarande ganska nyinflyttade i vår lägenhet och jag är inte 100% nöjd med hur jag har organiserat klädkammaren. Men det får ta lite tid helt enkelt! Veckan avslutades med en god söndagsmiddag i form av denna spenat- och fetaostpaj. Superenkel att göra och jättegod. Jag kan dela med mig av receptet om det är av intresse. Hoppas att ni hade en fin vecka!// ENGLISH TRANSLATION
I have spent the past few evenings sorting through my closet bit by bit. We moved into our new apartment not that long ago, and I’m not 100% happy with how my closet is organised. It’s getting better, but I guess it will have to take some time. The week ended with a cosy Sunday dinner to which I made this spinach and feta cheese pie. I can share the recipe if you are interested. I hope you’ve all had an amazing week!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *