WEEKLY SNAPSHOTS

WEEKLY SNAPSHOTS W.4

Vädret i Stockholm har varit helt fantastiskt den senaste tiden, och framför allt under helgen som var. Jag tog långa promenader i skogen både lördag och söndag bara för att njuta av solen mot ansiktet, den friska luften och den blå himlen. Så härligt!


// The weather has been absolutely amazing in Stockholm these past days, and particularly last weekend. I took long walks in the forest both Saturday and Sunday. Us Swedes are not spoilt with sunshine in January, so that was highly appreciated. Fresh air, sunshine and blue skies can really work miracles!


Saker och ting har äntligen börjat falla på plats i vår nya lägenhet. Nu är det tre månader sedan vi fick nycklarna och sedan dess har vi verkligen gjort den till vår. Det känns helt enkelt som hemma och jag har redan svårt att tänka mig att vi har bott någon annanstans tidigare.


// Things are really starting to come together in our new apartment. We moved in three months ago and since then we’ve really made it our own. I truly love it and it already feels like we have lived in this exact apartment forever. 


Jag tar till alla knep jag kan komma på för att rädda min vintertorra hy. Just denna vecka har jag använt en vegansk lermask från Indy Beauty.
Jag har skrivit ett inlägg om denna mask tidigare, så om ni vill läsa mer om denna hittar ni inlägget här.


// I am desperately trying to save my dry winter skin with various face masks. This week I’ve been using a vegan mud mask from Indy Beauty.
I’ve posted about this face mask before, so if you want to read more you can find the post here.


Som ni kunde läsa om i mitt förra inlägg har jag äntligen börjat skapa fotoböcker av alla mina foton. År 2005-2010 har jag precis fått hem och den är så fin! Jag ser verkligen fram emot att göra fler böcker av resterande år!

// If you saw my previous post you will know that I recently started creating photo books from all of my digital photos. I just received the one for year 2005-2010 and it’s so much fun! I’m really looking forward to creating books for the remaining years!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *