OUTFITS

SATURDAY OUTFIT

Lördagens outfit är en blandning av gammalt och nytt, budget och lyx. Precis som jag gillar det! Den svarta jumpsuiten köpte jag när jag jobbade på H&M för ungefär 6 år sedan. Den har hängt med ett tag med andra ord! Det fantastiska är att den fortfarande är i nyskick trots att jag använt den massor. Ett bra bevis på att ett lågt pris inte alltid behöver innebära dålig kvalitet. Sen handlar det så klart om att ta hand om sina plagg också. Jag har exempelvis alltid tvättat denna på 30° i en tvättpåse. Den svarta koftan kommer från WERA och är en riktig favorit i min garderob. Det är dessutom den enda koftan jag äger så den används flitigt. Sidensjalen är ett nytt fynd från GANT, och väskan från Louis Vuitton köpte jag 2016 som en examenspresent till mig själv. En av mina mest kära materiella ägodelar helt klart!// ENGLISH TRANSLATION

This Saturday I’m mixing old with new and budget with luxury. Just how I like it! I bought the black jumpsuit when I worked for H&M six years ago, and ever since it’s been a real staple piece in my wardrobe. I’ve used it tons and it still looks and feels brand new. A good example that a low price doesn’t always equal bad quality. However, it’s also about taking good care of what you own. I’ve for example only washed this garment in 30°C in a mesh laundry bag. The black cardigan is from a Swedish brand called WERA, and it’s a real favourite of mine. The silk scarf is a new addition from GANT, and the bag from Louis Vuitton I bought for myself when I graduated university in 2016. One of my most treasured material possessions!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *