INTERIOR

MISSONI HOME

Ett nytillskott i mitt hem är dessa fina handdukar från Missoni Home. Jag har alltid haft ett gott öga för deras klassiska mönster, men jag har aldrig ägt någonting från Missoni tidigare. Jag tycker att denna färgkombination är så enkel och fin. Perfekt för mitt annars väldigt vita badrum!
Missoni finns bland annat hos Royal Design som har ett riktigt bra sortiment. Kika in deras webshop som du hittar här!// ENGLISH TRANSLATION

A new addition to my home are these towels from Missoni Home. I’ve always had a thing for their classic patterns, but these are my very first items from Missoni. I really like the colour combination of these, so simple and nice. Fits perfectly in my otherwise plain and white bathroom!
You can find Missoni Home on Royal Design who’s got a really wide selection of their products. You can find their site here!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *