OUTFITS

TUESDAY OUTFIT

Så här ser jag ut idag! Vida culotte-byxor med hög midja och knytskärp, enkel svart t-shirt med lite längre ärm, hallonröd sidensjal plus mina vanliga accessoarer i form av glasögon och klocka. Denna t-shirt från Lindex är nog ett av mina mest använda plagg i garderoben. Den är lite glansig i tyget så trots att den är minst fyra år gammal och har använts i stort sett varenda vecka sedan jag köpte den ser den knappt använd ut. Jag har en likadan i marinblått som används lika flitigt. Det är förresten ett av mina bästa shoppingtips – om du hittar någonting som du verkligen gillar och vet att du kommer att använda, köp två likadana eller en av varje färg. Byxorna är ett annat favoritplagg som jag köpte förra våren. De var fantastiska att ha i somras när vi hade 30° varenda dag. Nu på vintern funkar de lika bra med ett par strumpbyxor under!


// ENGLISH TRANSLATION
This is what I’m wearing today. A pair of wide culotte pants with a high waist, paired with a simple black t-shirt with a slightly longer sleeve, a raspberry red silk scarf and of course my standard accessories – glasses and a watch. This t-shirt from Lindex is one of the most worn items in my wardrobe without a doubt. The fabric has some lustre in it, so even though it’s at least four years old and has been worn every single week since I bought it, it still looks good as new. I have the same t-shirt in navy as well, and I use that one just as frequently. That is one of my best shopping advice by the way – when you find something that you really like and you know will come to good use – buy two of the same garment, or one of each colour. These pants are another one of my favourite items. I bought them last spring and they were absolutely perfect this past summer when we had 30°C every single day. Now during winter they work just as well paired with some thin tights!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *