BEAUTY

MARIA NILA CREAM HEAT SPRAY

Detta inlägg innehåller reklamlänkar
This post contains adlinksMaria Nila är mitt favoritmärke när det kommer till hårvård som ni kanske har förstått. Förutom deras schampo och balsam som jag har skrivit om här, använder jag även deras värmeskydd i princip dagligen. Cream Heat Spray är ett vårdande värmeskydd som förebygger kluvna hårtoppar, ger glans och eliminerar frissigt hår. Denna skyddar även mot UV-strålning vilket är toppen. Jag gillar den framför allt på grund av formulan som verkligen gör håret lent utan att tynga ner. Dessutom är förpackningen både praktisk och fin – och 100% klimatkompenserad i form av CO2. Denna finns att köpa hos Bangerhead för 249 kr! Jag använder den i handdukstorkat hår innan jag fönar håret torrt. Funkar utmärkt även i torrt hår dock!

Jag tänkte skriva ett helt inlägg om min hårvård och vilka produkter och rutiner jag använder mig av, så det kommer lite längre fram! Om ni har några frågor om vegansk hårvård, eller någonting helt annat, får ni hemskt gärna lämna en kommentar eller skicka mig ett mail!// ENGLISH TRANSLATION

Maria Nila is my favourite hair care brand as you might have figured by now. I have posted about their shampoo and conditioner before – you can read that post here. Another product that I use basically every single day is their Cream Heat Spray, a heat protective spray that provides shine, eliminates frizz and prevents split ends. This one only also contains UV protection which is great! I personally like it because of the formula that makes my hair soft and smooth without feeling heavy. Also, the packaging is super practical and nice looking – and 100% climate compensated in terms of CO2. You can find this product (and many more from Maria Nila) at Bangerhead. I use it in towel dried hair before i blow dry it, but it works just as well in dry hair as well!

I am planning on doing an entire post all about my haircare, which products I’m using and my haircare routine. So keep an eye out for that! If you have any questions on vegan haircare or anything else you are more than welcome to send me a comment or an e-mail!Detta inlägg innehåller reklamlänkar
This post contains adlinks


Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *