BEAUTY

ANASTASIA BROW POMADE

När det kommer till ögonbrynsprodukter är det nog ingen som har missat Anastasia Beverly Hills, och det med all rätt! Jag har provat många olika ögonbrynsprodukter i alla möjliga format – men det finns faktiskt ingenting som slår Anastasia i kvalitet, hållbarhet och resultat. Jag växlar mellan deras Dip Brow Pomade som ni ser här ovan, och deras smala penna som heter Brow Wiz. Båda produkterna använder jag i nyansen Taupe som är en ljusbrun nyans med en kall, grå ton. Dip Brow Pomade finns i 11 olika nyanser och Brow Wiz finns i 10 nyanser, så det är inga problem att hitta en som passar perfekt till din hårfärg och hudton.

Pennan är en riktig favorit att resa med, eftersom den är så grymt enkel och smidig att använda med den inbyggda borsten. Dessutom tar den knappt någon plats överhuvudtaget. Den enda nackdelen är att stiftet inte räcker speciellt länge om man använder den varje dag, så priset på 245 kr är lite i det saftigaste laget. Men som sagt – perfekt att ha i din reseneccessär!

Någonting som dock räcker hur länge som helst är deras Brow Pomade. Denna lilla burk har jag haft i flera månader och jag har fortfarande bara skrapat lite på ytan. Den är otroligt dryg och pigmentrik, så man behöver ytterst lite på penseln för att få ett bra resultat. Vill man att det ska bli skarpare är det även enkelt att lägga på mer. Jag använder denna tillsammans med Anastasias borste #7B som ni hittar här. Den har syntetiska hår som passar perfekt för krämiga produkter, och den lilla borsten i ena änden är riktigt bra för att forma och separera brynen. Funkar toppen tycker jag! Anastasia är ju dessutom Cruelty Free vilket innebär att de inte testar sina produkter på djur. Både Brow Wiz och Brow Pomade är dessutom helt veganska produkter!// ENGLISH TRANSLATION

When it comes to eyebrow makeup Anastasia Beverly Hills is the one and only queen that basically everyone and their grandmother knows about. And rightfully so! I’ve tried many different eyebrow products in countless formulas – but nothing beats Anastasia in quality, result and durability. I am alternating between their Dip Brow Pomade as seen above, and their thin pencil called Brow Wiz. My shade is Taupe for both of these products. It’s a light brown shade with a cool greyish tone. You can find Dip Brow Pomade in 11 diffrent shades, and the Brow Wiz in 10, so it’s easy to find one that matches your hair and skin tone.

The Brow Wiz pencil is my all time travel favourite because it’s so easy and convenient to use with the spoolie brush in one end. It also takes up literally no space in your makeup bag. The only downside to this products is that it does not last that long if used every day, so the price of 245 SEK is quite high. But for travelling it’s an absolute essential!

Something that lasts forever though is the Brow Pomade. I’ve had this tiny jar for months and I’ve only just scratched the surface. It’s extremely pigmented so you only need the tiniest bit to get a good result. It’s also easy to build upon if you want bolder brows. I use this one together with the Anastasia brush #7B. This brush has synthetic bristles and works perfectly for cream products like this pomade. The little spoolie brush is great for taming your brows too! Not to forget – Anastasia is a Cruelty Free brand and do not test their products on animals. Also, bot the Brow Wiz and the Brow Pomade are 100% vegan products!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *