OUTFITS

SUNDAY OUTFIT

Jag har inte alltid varit en jeans-person. När jag var liten valde jag klänning 10 av 10 gånger, även mitt i kallaste vintern när det var -25°. Med åren har jag nog blivit lite klokare och därmed även insett det praktiska med byxor. Ett par klassiska mellanblå jeans är numera ett måste i min garderob, tillsammans med ett par svarta och ett par ljusblå. Just dessa kommer från Monki och är flera år gamla men används flitigt ändå. Idag matchar jag med ett svart-vitt linne från Stockhlm och en riktigt varm ullkofta från GANT. Klackarna är superfina till blå jeans men får stanna inomhus med tanke på att det har kommit typ 15 cm snö i Stockholm de två senaste dagarna. Hoppas att ni har en fin söndag!


// ENGLISH TRANSLATION

I haven’t always been a denim type of person. When I grew up I chose dresses in front of pants 10 times out of 10. Even in the coldest of winter days when we had -25°C. I guess I’ve grown a bit wiser since because now I see the practicalness of wearing pants sometimes. A pair of classic blue jeans are now a must in my wardrobe, together with a black and a light blue pair. These ones above I bought from Monki several years ago but they are still going strong. Today I’m matching with a white top from Stockhlm and a super warm and cosy wool cardigan from GANT. The pale beige heels looks great paired with the blue denim, but they will have to stay inside considering we’ve had like 15 cm of snow in Stockholm the past two days. I hope you are having a wonderful Sunday!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *