OUTFITS

THURSDAY OUTFIT

Denna skjortklänning från Carin Wester är en stor favorit hos mig och är dessutom perfekt för en minimalistisk garderob eftersom den går att bära vid så många olika tillfällen. Den är perfekt till kontoret men funkar lika bra på ett bröllop eller på en helt vanlig ledig dag. Den har knytskärp i midjan och knappar hela vägen så den går även att använda öppen över exempelvis ett par jeans och en t-shirt som lager-på-lager. Sen gillar jag ju såklart att den är marinblå som större delen av min garderob!
// ENGLISH TRANSLATION
This shirt dress from Carin Wester is one of my wardrobe heroes. It’s perfect for a minimalistic wardrobe since you can wear it in so many different ways and for different occasions. It’s suitable for the office but works just as well if you’re attending a wedding or just for everyday use. I like the fact that its got a waist band and that it buttons all the way down so you can wear it open as well. Layering it on top of jeans and a t-shirt looks super nice. And not to forget – it’s of course navy blue like the majority of my closet!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *