OUTFITS

SATURDAY OUTFIT

Dagen till ära trotsar jag minusgraderna och bär denna klockade kjol från Stockhlm tillsammans med en sidenblus från GANT och en quiltad väska från Rebecca Minkoff. Jag äger bara två kjolar – denna vida variant och en pennkjol. Båda är svarta och passar till det mesta! Det räcker bra för mig just nu, men jag skulle gärna vilja addera någon lite somrigare variant med mer färg till min garderob. Gärna plisserad, det är jag väldigt svag för!

Om ni läste gårdagens inlägg vet ni att jag är i Umeå över helgen. Idag väntar middag på Köksbaren. Det är en supermysig restaurang med riktigt bra mat. Däremot har de inte världens största utbud av vegetariska rätter, men det brukar gå att lösa rätt bra ändå. Hoppas att ni får en fin lördag!// ENGLISH TRANSLATION
Today I am ignoring the fact that it’s winter, and fighting the below zero temperatures by wearing a skirt. This one is from Stockhlm and I’m pairing it with a silk blouse from GANT and a quilted bag from Rebecca Minkoff. I only have two skirts in my wardrobe, this one and a pencil skirt. Both are black and I can wear them together with basically anything. It’s absolutely sufficient right now, but I would like to add a more colourful skirt to my wardrobe as well. Preferably a more summery option with some colour or patterns.

If you read yesterday’s post you will know I am visiting Umeå for the weekend. Tonight I will have dinner at Köksbaren, a super cosy restaurant with great food. Their vegetarian options are however quite limited, but I hope they can be a bit flexible and put something together. I’m looking forward to a nice evening no matter what. I hope you will have a lovely Saturday!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *