MINIMALISM

YOUTUBE MINIMALISTS

Youtube är en fantastisk plats för alla oss som är intresserade av minimalism. Det finns otroligt många bra konton och oändligt med videos att ta del av. Du kan hitta tips, guider och inspiration inom alla aspekter av minimalismen, och det är nästan omöjligt att inte börja rensa varenda liten del av sitt liv när man väl kommer igång. Minimalismen blir allt mer välkänd och accepterad, och jag tror att Youtube och sociala medier i allmänhet är en starkt bidragande faktor. Nu vill jag att ni ska bli lika inspirerade som jag är till att leva ett enklare och lyckligare liv, så jag tänkte dela med mig av några av mina absoluta favoritkonton när det kommer till minimalism.

– MED ANDRA ORD, HÄR ÄR FYRA AV MINA YOUTUBE-FAVORITER INOM MINIMALISM. ENJOY! –// ENGLISH TRANSLATION
Youtube is a great corner of the internet for aspiring minimalists. There are so many accounts and so much great content to take part of. Tips, guides and inspiration is everywhere to be found and it’s hard not to get swept away and start decluttering you entire life once you get started. The minimalism community is growing bigger by the minute and I think Youtube and social media in general is a big part of that. Since I want you to be as inspired as I am to live a lighter and happier life, I will share some of my favourite people on Youtube creating videos on minimalism among other things!

 – SO, HERE ARE SOME OF MY FAVOURITE YOUTUBERS WITHIN MINIMALISM. ENJOY! –
JENNY MUSTARD
Find her channel here


Jenny Mustard är en svensk Youtuber baserad i London. Hon är nog en av de mer extrema minimalisterna jag följer, men utan att det blir tråkigt, avskalat eller hämmande på något sätt. Hon är expert på styling (här) och har dessutom en drömlägenhet för en minimalist (här). Missa inte heller hennes videos om kroppsuppfattning (här) och tips på hur man blir en lite lyckligare människa (här).


// ENGLISH TRANSLATION
Jenny Mustard is a Swedish Youtuber based in London. She is probably on the more extreme side of things when it comes to minimalism, but without making it boring or restricting in any way. She is an absolute expert on styling (here) and she’s also got a true deam apartment for a minimalist (here). Don’t miss out on her videos about self love and body image (here) as well as her tips on how to be a little bit happier in life (here).


THE ANNA EDIT
Find her channel here


Anna har en lite bredare mix på sin kanal och blandar minimalism med vloggar, skönhet, mode och massor av annat. Hennes videos om minimalism är dock alltid lika inspirerande och jag är framför allt ett stort fan av hennes förmåga att planera och organisera sin tid (här). Hon är även grymt duktig på skönhet och har många bra tips på hur man rensar och organiserar sitt smink (här). Sist men inte minst har hon ett fantastiskt fint och inspirerande hem (här)!


// ENGLISH TRANSLATION
Anna’s channel offers a little bit of everything and you can find minimalism videos mixed with vlogs, beauty, and fashion among other things. Her videos on minimalism never seizes to inspire me though, and I am most of all impressed by how she organises and plans her schedule (here). She’s also an expert on beauty and will provide a great deal of advice on how to declutter and organise your makeup (here). Last but not least, she’s got an amazing home (here)!


RACHEL AUST
Find her channel here


Rachel Aust är verkligen en av mina favoriter, och vi delar samma synsätt inom många olika områden. Hon har en hel spellista med videos relaterade till minimalism inom alla olika områden. Bland annat tips på hur man rensar sin garderob (här), hur man håller sitt badrum rent och fint (här), naturliga städprodukter (här) och minimalistiska vanor som underlättar ditt liv (här). Förutom minimalism är hon grym på kost och träning, så om du söker inspiration (inte pekpinnar) inom dessa områden är detta helt rätt person att kolla in!


// ENGLISH TRANSLATION
Rachel Aust is one of my absolute favourites, and we really share the same way of looking at things in life. She’s got an entire series of videos related to all aspects of minimalism. For example how to declutter your wardrobe (here), how to keep your bathroom nice and tidy (here), tips on natural cleaning products (here) and minimalistic habits that makes your life a little bit easier to live (here). Except for minimalism, she’s also amazing at nutrition, wellness and exercise. So if you’re looking for inspiration within these areas, this is where to go!


NIOMI SMART
Find her channel here


Niomi Smart följer jag framför allt för att hon är otroligt duktig på att dela med sig av tips, inspiration och recept kring sin växtbaserade kost (här). Hon gör även en del videos om hållbart mode, minimalism och decluttering, till exempel hur man rensar sin garderob enligt Konmari (här). Tack vare sitt stora antal följare kan hon verkligen påverka andra till att göra mer medvetna val när det kommer till både klädkonsumtion och kost, vilket är helt fantastiskt. Glöm inte heller att spana in hennes kokbok Eat Smart.


// ENGLISH TRANSLATION
Niomi Smart is a great source of inspiration when it comes to nutrition and wellbeing. She often shares inspiration and recipes from her plant based diet (here). She also does videos on sustainable fashion, minimalism and decluttering, for example how to declutter your wardrobe (here). Thanks to her large number of followers she can really affect others to make more conscious choices regarding sustainable fashion and consumption in general, which is a great thing! Don’t miss out on her recipe book either – Eat Smart.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *