THE MINIMALISTA

FRIDAY LIST

Photos: PexelsVad är du tacksam för idag?
Idag känner jag lite extra tacksamhet för att jag har så många fina människor i mitt liv. Även om alla hjärtans dag inte är någonting som jag firar speciellt mycket, är det ändå sorgligt att tänka på alla de människor som spenderar denna (och framför allt andra högtider) helt ensamma.

Helgens planer?
Ikväll har jag absolut inga planer, vilket känns så skönt! Det lutar åt att jag går och tränar efter jobbet, äter en god middag och sedan ser en bra film. Lagom fredagskvällsaktivitet! På lördag ser jag fram emot att hinna ordna lite här hemma. Mitt badrumsskåp behöver en rensning, och sedan har jag några utrensade prylar som ska lämnas till Myrorna. På söndag väntar IKEA!

Vad äter du idag?
Till lunch blir det en sallad med quinoa, avocado, paprika, kidneybönor och en supergod dressing på olivolja, lime, honung, salt & peppar. Middagen är fortfarande oklar, men jag tänkte plocka någonting från veckans matlista som jag alltid förbereder! Kanske vegetariska biffar med ugnsrostad potatis & guacamole?

Vad har du på dig idag?
Idag är jag frusen trots att vi ska få hela 7° varmt i Stockholm idag, så jag valde lager på lager. Svarta vida byxor, svart t-shirt, svart lång kofta och en sidensjal knuten i halsen. Sidensjalen är ett enkelt sätt att göra en helsvart enkel outfit lite roligare.

Dagens humör?
Fredag är ju verkligen en tacksam dag att svara på denna fråga! Jag är på toppenhumör idag och ser fram emot en ledig helg där jag kan jobba med lite planering för bloggen samt Instagram och få mycket gjort hemma. Ha en fantastisk fredag allihop!// ENGLISH TRANSLATION

What makes you grateful today?
Today I am extra grateful that I have so many wonderful people in my life. Even though I don’t particularly celebrate Valentine’s Day, it’s still sad to think of all the people who spend this day (and other holidays) all alone.

Weekend plans?
Tonight I have absolutely no plans, which feels so good! I will probably go to the gym, eat a nice dinner and then watch a movie. Saturday I need to spend some time at home to sort out my home, like cleaning out my bathroom cabinet for example. I also have some stuff that I need to donate to charity. On Sunday I have planned to visit IKEA!

What are you eating today?
For lunch I am having a salad with quinoa, avocado, bell peppers, kidney beans and a delicious dressing with olive oil, lime, honey, salt & pepper. Dinner is still not settled, but I will pick something from my weekly meal plan. Maybe some vegetarian patties with oven roasted potatoes and guacamole?

What are you wearing today?
I am feeling really cold today even though we will get a whopping 7°C (I know, it’s still freezing but warm for February in Sweden) in Stockholm today. I went all in on layering so I’m wearing black pants, a black t-shirt and a long black cardigan, paired with a silk scarf tied around my neck. Wearing a silk scarf is such a nice way of making an all black outfit a little bit more fun.

Today’s mood?
Friday is a good day to answer this question. I’m in a great mood today! Looking forward to a weekend off where I can spend some time planning future blog and Instagram posts, as well as sorting out my home. Have an amazing Friday everyone!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *